Meer informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over de bedrijfshal aan de Coldenhovenseweg 92 te Eerbeek.

Bestemmingsplan

Het object valt binnen het bestemmingsplan ‘Eerbeek’ en heeft de bestemming ‘bedrijventerrein’. De functieaanduiding is ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’

Ruim perceel

Het perceel van 3.560m2 is omheind en heeft in beide straten een inrit. Nagenoeg het gehele buitenterrein is verhard waardoor er veel ruimte is voor opslag.

Huurtermijn

De huurtermijn is in overleg, de voorkeur gaat uit van een termijn van 5 + 5 jaar. Een langere termijn is mogelijk in overleg.

Goede bereikbaarheid

De ruimte is gelegen aan de zuidkant van Eerbeek, aan de doorgaande weg richting de N786. In de grootste ruimtes varieert de hoogte van 3.70 meter tot maar liefst 9.10 meter.

A-Locatie

De locatie is gunstig gelegen aan een drukke weg, wat zorgt voor een goede zichtlocatie voor uw bedrijf.

Aanvaarding

Het gebouw wordt op dit moment nog gebruik, naar verwachting is de ruimte per 1 september beschikbaar in zijn huidige staat.

te huur

Ben je op zoek naar een ruime en representatieve bedrijfsruimte op een zichtbare locatie? Dan is deze bedrijfsruimte aan de Coldenhovenseweg 92 in Eerbeek misschien wel wat je zoekt!

Met een totale oppervlakte van 1933 vierkante meter biedt deze ruimte voldoende ruimte om je bedrijf te vestigen of uit te breiden. De ruimte is volledig gestoffeerd en voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals verwarming, elektriciteit.

De Coldenhovenseweg is een drukke en goed bereikbare locatie, met voldoende parkeergelegenheid voor zowel jouw als je klanten. 

Interesse? Neem dan snel contact op om een bezichtiging te plannen.

Oppervlaktes 
Totale vloeroppervlakte: ca. 1.933 m2 

 (Waarvan ca. 1.565 m2 op de begane grond)

Naar eigen smaak in te richten

oplevering naar uw wensen

Het is mogelijk om de bedrijfsruimte volledig naar uw wensen ingericht te huren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.