Jou nieuwe bedrijfsruimte begint hier.

Hier houden we u op de hoogte houden van onze nieuwbouwplannen in Eerbeek. 

Huidige locatie

Aan de Coldenhovenseweg 92 in Eerbeek bevindt zich de bestaande bedrijfshal van ruim 1900 vierkante meter. Deze hal bevat diverse te huren bedrijfsunits, maar ook een kantoorruimte van 400 vierkante meter die momenteel in slechte staat verkeert.

In de loop van 2024 staat een ingrijpende renovatie gepland. De verouderde kantoorruimtes zullen worden gesloopt om plaats te maken voor een moderne bedrijfshal. Deze nieuwe toevoeging, naast de bestaande hal, belooft een eigentijdse en functionele werkomgeving.

Nieuwe Bedrijfsunits

In 2025 verwachten we de oplevering van onze nieuwe bedrijfshal, die ongeveer 1200 vierkante meter zal beslaan. Deze ruimte wordt opgedeeld in bedrijfsunits variërend van 150 tot 400 vierkante meter. 

De bedrijfsunits zullen volledig worden geïsoleerd. Daarbij worden alle loodsen voorzien van sanitaire voorzieningen en eigen energie aansluitingen. 

Per medio 2025 beschikbaar

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, en ontdek hoe onze bedrijfsunits op maat kunnen worden gehuurd, variërend van kleinere ruimtes van 125 vierkante meter tot grotere units. Wij streven ernaar om een perfecte match te vinden voor uw bedrijfsbehoeften.

Bedrijfsverzamelgebouw
Coldenhovenseweg

Heeft u interesse in het huren van een bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het vinden van de ideale werkplek in onze vernieuwde en moderne bedrijfshallen.